Day 18-21

Savonlinnaan. Tosi hieno satama Olavinlinnan kupeessa. Aidan kuumeilun vuoksi käväistiin tutustumassa yhteispäivystykseen, kaikki ok.Seuraavana päivänä tutustumista Savonlinnaan ja kauppareissu. Myös Linnassa käytiin Ooppera Backstage kierroksella, oli mielenkiintoista.Upea aurinkoinen päivä. Illalla siirryttiin luonnonsatamaan jossa keula-ankkurista käsin käytiin grillaamassa rannalla. Seuraavana päivänä hieno purjehdus pihlajaveden kapeissa solissa. Päädyttiin Sulkavaan, jossa juuri soudut! Saatiin kuitenkin paikka ison betonilaiturin kupeesta kylkikiinnityksellä. Aika karnevaalimeininki. Seuraavana aamuna siirryttiin thden tutun kesämökille jossa sauna ja pikalounas. Illalla vielä siirtymä lähemäs Savonlinnaa.

 

DSC_0782Kiira ja Edvin kyydissä, taustalla jälki Vendan 360 asteen käännöksen jälkeen. Aikasta pieni kääntösäde.

DSC_0783Tällanen mesta

DSC_0785~2

DSC_0784~2Purjeet piukkana

DSC_0787Sulkavan satama

DSC_0786Urakkansa suorittaneita kirkkoveneitä

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.