Day 25-30

Imatralta Nuijamaalle, jossa Betonilaiturissa yö. Oli hieno ilta ja läheisellä hiekkarannalla lapset pääsivät taas uimaan. Seuraavana aamuna jatkettiin matkaa 5 jäljellä olevan sulun läpi Viipurin ohi Santioon. VHF:ssä taas liikennettä, tällä kertaa Venäjän kielellä, saivat kuitenkin riittävän vastauksen, koska tarkistusveneitä ei ajanu kylkeen. Santiosta vielä 10 nm eteenpäin kovaa keliä pakoon Kuorsalon kupeeseen keula-ankkuriin. Seuraavana päivänä Kotkaan, jossa merimuseoon ja kauppaan. Lapset alkoivat olla väsyneitä. Sitten siirryttiin Bockhamniin, jossa matala lahti oli täynnä veneitä. Aamulla kohti Pirttisaarta kovassa kelissä, hieman avomerikryssiä, loppumatka suojaisemmin moottorilla.

DSC_0835Nuijamaan laituri

DSC_0839Kalastaja ja Rahtialus

DSC_0847Upea aamu etelä karjalassa

Sulku actionii

MOV_0854.mp4 from Jami Rekola on Vimeo.

sulku

2015-07-18-15-56-16Venäjällä paistoi aurinko

DSC_0861Kotkan merimuseo

Kryssiä kohti Pirttisaarta

Day XX from Jami Rekola on Vimeo.

This video is about Day XX

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.