Day 31-42

Pirttisaaressa sukellushommia, vaihdettiin poijuun uusi kettinki. Mini-saariloman jälkeen taas kohti länttä. Mölandetin pysähdyksen jälkeen Valkosaareen, jossa upea maisema ja hyvä palvelu. Helsingistä lähtiessä spinnuttelua kohti porkkalan kärkeä ja Elisaareen, jossa lapset pääsivät hiekkarannalle. Tammisaaressa oltiin kaksi yötä  jonka jälkeen Noora ja lapset palasivat autolla Turkuun hoitamaan asioita ja hieman kovempaa vastatuuliakeliä välttäen. Ilari ja Jami jäivät tuomaan veneen takaisn Ruotsalaiseen. Pidemmän kautta (Bengtskär kiertäen) Hamnholmenin keula-ankkurin yöpymisen kautta lopulta koko matka kryssien saatiin tämä 1000nm lenkki päätökseen.

DSC_0930PoijuhommiaDSC_0952Näkymät Valkosaaren vierasvenesatamasta

 Leppoisaa meininkiä

DSC_0970 Elisaaren Beach

DSC_0945Kattokaa mää olen Affena. Takastaagin ulosviejä toimii hyvin.

DSC_1032Hyvä keli = hyvä kuva

 Light Nakkinen, snack of champions

DSC_1068Bengtskär runt, 70nm / 10h

DSC_1088 Kotisatama ja täysikuu, hyvä reissu.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.